logo

Branchmarking: Small Luxury Hotels

Concept
Mobiel is any place, any time, any information. Hierop heeft het concept van Small Luxury Hotels duidelijk ingespeeld. Het probleem dat ze namelijk ondervonden was dat de hotels niet of nauwelijks meer gevonden werden. Terwijl de keten toch bestaat uit meer dan 500 hotels in 75 landen. Door de app wilden ze dit veranderen.

Mogelijkheden
De app heeft veel verschillende mogelijkheden. Allereerst is het gratis, waardoor het toegankelijk voor iedereen is. Daarnaast staat de App in verbinding met social media en Google Maps. Zo kunnen gebruikers eenvoudig via Twitter of Facebook laten weten waar ze heen gaan en is er middels Google Maps van alles in de buurt te vinden met natuurlijk recensies. Bovendien kan er eenvoudig via de App geboekt worden en zijn alle functionaliteiten gemakkelijk toegankelijk met veel beeld materiaal ter ondersteuning.

Slim concept
Het concept is enorm slim ingespeeld op de mogelijkheden die mobiel bieden, namelijk informatie te allen tijde toegankelijk maken en gebruikers ervaringen en recensies laten uitwisselen. Hierdoor breng je het hotel beter onder de aandacht en geef je de gasten wat ze willen op het juiste moment. De ideale belevenis word hierdoor gecreëerd.

2 Reacties

 1.  
  Niels Aarts

  Klinkt interessant! wilde gelijk even een kijkje nemen maar de app is alleen te vinden in de app store, niet te downloaden. Is deze speciaal voor de US markt gemaakt en alleen te benaderen vanuit een US account of moet dit ook vanuit andere landen te benaderen zijn?

 2. Hoi Niels,

  Hopelijk heb je wat aan deze link: http://itunes.apple.com/us/app/small-luxury-hotels-world/id359024705?mt=8

  Laat maar even weten of je eruit komt.

  Dare to Differ!

  Six Fingers

Geef een reactie

Commentaar is uitgeschakeld.