logo

1e en 2e op MIE 2010

Onlangs, 23 en 24 november jl., was het MIE2010 in het World Forum Den Haag georganiseerd. Tijdens het MIE was Six Fingers ook aanwezig. Op dinsdag 23 november heeft Rob Adams gesproken op dit Marketing & Information Event en behaalde de eerste plaats met zijn workshop ‘Vreemdgaan loont!’ Uiteindelijk was dit de tweede best beoordeelde workshop van dit event. Lees verder voor het persbericht.
Foto danzkij Etienne Zervaas.

Op 23 en 24 november jl. vond voor de negende maal op rij het Marketing & Information Event plaats, georganiseerd door het NIMA en de MOA. Dit jaar was voor het eerst gekozen voor het World Forum in Den Haag. Met 2300 congresgangers heeft het MIE ruimschoots aan de verwachtingen van de organisatoren voldaan. Dat de congresdeelnemers ook inhoudelijk tevreden waren mag blijken uit een totaalbeoordeling van 7,4. Hiermee scoort het MIE 2010 beter dan alle voorgaande edities.

Nieuw voor dit congres was de afsluiting op beide congresdagen met een Keynote Speaker. Michiel Buitelaar, COO van Sanoma Digital, sloot de eerste dag af met een flitsend betoog over het snijpunt van marketing, research en ondernemerschap binnen een grote organisatie. Op de tweede dag werd het congres afgesloten met een uitermate onderhoudende presentatie van Reynier van Bommel, de CEO van het vernieuwde en hergepositioneerde van Bommel schoenenmerk. De titel van zijn presentatie “Alsof de Paus een satanische rockband opricht” spreekt boekdelen over hoe zij een stoffig familiebedrijf hebben getransformeerd naar een op en top hedendaags toonaangevend schoenenmerk.

Naast de goede beoordeling van het congres als geheel hebben de bezoekers van het congres ook de bijna 100 workshops en lezingen beoordeeld. De ‘best workshop of MIE 2010’ was met een 8,71 de workshop van Steven van Belleghem (InSites Consulting) & Annemiek Temming (Danone) met als titel: “Impact van een TV show op je merk“

De tien best beoordeelde workshops van het MIE 2010:

plaats workshop score
1 Steven van Belleghem (InSites Consulting) & Annemiek Temming (Danone), Impact van een TV show op je merk 8,71
2 Rob Adams (Six Fingers), Vreemdgaan loont! 8,64
3 Huub van Zwieten (Talentfirst), HET MERK IK 8,59
4 Yori Wollerich (KPN), Return on Advertising (R.o.Ad) 8,37
5 S. Santema & D. Verheul, Wat verkoop van inkoop kan leren 8,18
6 Iris Versluis & Benoit Gouhier (SKIM), Common beliefs about pricing: myth or truth? 8,18
7 Bob Stultiens (Sanoma) & Johan Sanders (Sara Lee), De smaak van succesvolle co-creatie 8,11
8 Egbert Jan van Bel (Beeckestijn Business School), Follow that costomer 8,07
9 Joris Toonders (Yonego B.V.), ROI Driven Strategies 8,01
10 Susanne Swinkels (Branddoctors BV) & Annemiek Temming (Danone Nederland BV) De kracht van Familie Danone, één klik verwijderd van je doelgroep 8,01

Vanaf volgende week zijn alle presentaties van de MIE- lezingen terug te vinden op deze website.

Geef een reactie

Commentaar is uitgeschakeld.