logo

Recensie op Bruna.nl

Ook Drs. A. Schipper MA heeft een leuke recensie geschreven over het boek ‘Ga Vreemd!’. De titel vat perfect de boodschap van het boek samen: kijk als manager of ondernemer eens over de schutting van de eigen branche heen en ervaar hoe andere branches innoveren.

De auteur, oprichter van Six Fingers, verzamelt sterke bussinessconcepten, want waarom steeds het wiel opnieuw uitvinden om zich te onderscheiden in de markt (‘antennecreativiteit’) als er genoeg ideeën zijn op de wereld die opnieuw gebruikt kunnen worden als best practice voor de eigen branchemarking? In drie delen, waarom veel gemiddeld is, wat theorie op een rij en branchemarking en innovatie, toont de auteur de wereld van branchemarking gericht op innovatie. Een inspirerend boek dat niet alleen innovatief leert denken en kijken, maar ook in praktische zin de theorie ondersteunt. Het onderscheidt zich al door de kleuropmaak: wit, zwart en veel lichtgroen in de bladspiegel. Met wijze lessen, leestips en register. Een lekker tegendraads boek voor goede ideeën!

Via bruna.nl

Geef een reactie

Commentaar is uitgeschakeld.